Складники на тісто:
125 г масла 250 г борошна
80 г цукру 1 яйце 6 плоских ложок кави капучіно (порошку) 1 ложка какао щіпка солі 1 ложка порошку до печива Масло розтопити, всипати капучіно, вимішати. Борошно, какао і порошок до печива просіяти на кухонну дошку, додати 1 яйце, 80 г цукру, сіль, масло з кавою, замісити тісто. Досить в'язке, але таке має бути. Поділити на 2 частини. Сформувати кулі, загорнути в плівку і вкласти до морозилки на 2 години.
Складники на сирну масу:
700 г сиру (змеленого) 3 яйця 0.5ст сметани 1пачка пудингу 1пачка кіселю(в порошку)грушевого 1стак цукру(можна менше бо сильно солодкий виходить) 2ст л манки
. Розтираючи сир зі сметаною добавляти жовтки,цукор,пудинг,кісіль,манку . Білки збити на піну і, вимішати делікатно з сирною масою.
Крім того:
кілька свіжих груш (в мене 3 середніх розмірів) Форму викласти папером (в мене тортівниця діаметр 26 см) .На дно стерти одну частину замороженого тіста. Викласти сирну масу. На масу викласти груші,нарізані шматочками грубо,і потерти другу частину .Пекти 1-1.10год до готовності.
|