500г свинини, 1 ст. ложка масла, 8-10 картоплин, 1 столові ложки борошна, 1 яйце, 1 болгарський перець,1 помідор,1 морква,1 баклажан, 2 цибулини, 1л грибого бульону Свинину нарізати по три шматочки на порцію і обсмажити. Сиру очищену картоплю натерти на тертці, покласти на сито, дати стекти рідини, додати сіль, борошно, яйця і перемішати. З отриманої маси сформувати колобки (4 штуки на порцію), й обсмажити. Обсмажену свинину покласти в горщик.Додати нарізані овочі:перець,цибулю,моркву,помідор(без шкірочки)баклажан(попередньо нарізаний і посолений для видалення гіркоти).На верх поскладати обсмажені галушки. Залити процідженим бульйоном і пекти при слабкому кипінні до готовності овочів.У мене це час до 1години.Подавати з подрібленим часником і зеленю.
|