300 гр. сиру 2 яйця 1 ч.л. соди 5 ст.л. цукру 2 ½ стакана муки олія для фритюру Змішати сир, яйця, цукор, соду, і, поступово додаючи борошно, замісити гладке, не липнуче до рук тісто. Розділити тісто на 4 частини, з кожної скачати джгутик із загостреним кінцем. Ножем, від краю, відрізати невеликий шматок, таким чином одна сторона вийде загостреною. З обох сторін загостреною боку, за допомогою ножа, зробити невеликі насічки, під кутом Обсмажувати невеликими партіями, в рослинній олії, так, щоб воно покривало вироби повністю.Можна холодні посипати цукровою пудрою
За рецепт велике дякую jazzinitup зі сайту jazzedcook. Мої коментаріїї. М'яка, повітряна випічка, текстурою нагадує пончики.У мене так діти з під рук хватали що я не вспівала жарити.А сфотографувати їх то взагалі була проблема.Довелося кілька штук зховати щоб зробити фото.Спробуйте!!!
|