Кокосовий бісквіт 3яйця 3ст л цукру 2ст л муки 1ст л розпушувача 2ст л кокосової стружки Крем: 250гр сиркової маси 1 стакан вершків(33%) 1 фруктова галаретка маленька баночка консервованих персиків На оздоблення:фрукти(у мене ківі і мандарин) 1 пакетик желе для тортів
Яйця збити з цукром до білої піни.Всипати муку,вимішану з розпушувачем і кокос.Легко,методом складання вимішати і відразу у гарячу духовку.Пекти бісквіт 20хв,або до золотистого.Остужувати в духовці.Розрізати на двоє. Пропитати бісквіт сиропом з консервованих персиків. Крем.Збити вершки і додати сиркову масу,продовжувати збивати.Ввести розведену раніше(у малій кількості води або соку) і охолоджену галаретку.Ще раз вимішати. Торт складати у розємній формі(у мене 22см).На нижній корж бісквіту виложити половину крему і нарізані пластинками персики.Далі другу половину крему(трохи залишити на верх коржа для того щоб фрукти краще трималися).І друга половина бисквтного коржа.На верх викладаємо фрукти. Желе приготовити згідно інструкції і вилити поверх фруктів.Поставити торт в холодильник для повного застигання
Мої коментаріїї.Торт-супер.Але мої діти не дали йому застинути,тому на фото він ще "живий"
|