Це власний авторський рецепт.Провірений вже кілька раз і доречі став улюбленим на багатьох сайтах.
Для тіста: 3 стакана муки з 1 пакетиком розпушувача 200 г сливочного масла 1/2 стакана цукру 2 пакетика ванільного цукру 4 жовтка Для сирної начинки: 1велике яблоко 500гр мякого сиру 1пакетик любого пудинга 1ст л крохмалю,0.5ст жирних вершків 2 яйця,1\2ст цукру Для білкової маси:4 білка 2/3 стакана цукру 1 упаковка ванільного пудинга ,100 г тертого шоколаду
Духовку розігріти до 180 гр.Змішати у мисці муку,масло,цукор,ваніль,добавити жовтки і замісити мягке,еластичне тісто.Відірвати кусок(з кулак) і помістити в холодильник.А решта тіста розложити по формі,а на верх порізати яблоко дольками. Готуємо сирну начинку.Для цього сир прупустити через сито,добавити яйця,крохмаль,пудинг,цукор і жирні вершки.Все це збити до пишної маси. Готуємо білкову масу.Білки збиваємо на великій швидкості поступово додаючи цукор.В самому кінці додати порошок пудинга і легко вимішати. Викласти сирну начинку на яблука,потім білкову масу.А цей кусочок тіста що охолоджувався в холодильнику потерти зверху на білки.І всю цю красу посипати тертим шоколадом.Ставимо у духовку на 40 хв,до золотистого відтінку.Охолоджуємо і смакуємо.Смак неймовірний!!!!Як біла пухнаста хмаринка у роті...Спробуйте,непошкодуєте!!!
|