Чотири великих свиних відбивні(сирі) 500гр мішаного фаршу 2тертих моркви 1 цибулина,1 головка часнику 1 яйце 1ст л желатину Приправи,перець
До фаршу додати терту цибулю,вичавлений часник,1 яйце,сіль,перець і добре вимішати(руками). У застелену пергаментом форму складаємо шарами.На дно дві відбивні,посолити,поперчити,чуть посипати желатину.Далі трохи фаршу,на фарш викладаємо рівномірно терту моркву.Далі знову фарш і знову посипаємо желатином і кладемо решта відбивних.Знову перець,сіль і решта желатину.Останній шар у мене з фаршу. А ось тут невеличка поправка.Останній шар фаршу я мала розділити на двоє і дати шар з тушеного шпінату.На жаль я не знайшла його у магазинах,тому обійшла цей крок.А вигляд був би чудовим. Накрити все фольгою і поставити запікати у духовку близько 1.5години.Після того як витягнете,поставити під прес до повного охолодження.
|