0,5кг курячих сердечок 1 морквина 1 цибулина 4зубчика часнику 800гр картоплі 1 стакан фасолі(вареної) 2ст л сметани 2ст л борошна Сіль,перець,зелень
Курячі серця помити,відрізати зайве і піджарити в гарячій оліїї 5хв помішуючи.Додати 1 нарізану цибулю,2 зубчики часнику,влити трохи води і тушити сердечка 30-40 хв майже до готовності. Влити до протушених сердечок води,почекати щоб закипіла і додати картоплю,моркву порізану кубіками.Хай вариться а за цей час на сухій пательні піджарюємо муку до золотистого кольору.Коли буде готова то доливаємо пів стакана води,сметану і розмішуємо. Фасолю додаємо до картоплі,коли картопля буде готова.А також вливаємо туди ж соус з муки.Гарно вимішуємо,солимо,перчимо.В самому кінці додаємо зелень і 2 дрібно нарізаних зубці часнику.Виключаємо вогонь.
|