В гості до Ірини
 
Головна » 2010 » Липень » 17

Тістечко десертне.

Яйця 3шт
цукор 100гр
борошно 3ст л
крохмаль 3ст л
розпушувач 1 ч л
 банани 2 шт 
пудра 4ст л
желатин 10гр
сир домашній 250гр
вершки або сметана 100гр
фрукти для прикраси
1 червона галаретка

Яйця збити з 3ст л води,додаючи цукор.Додати суміш борошна з крохмалем та розпушувачем.Виложити тісто на застелену пергаментом форму і пекти 12 хв при 200град.
2 банани протерти через сито,змішати з половиною норми пудри.
Желатин розчинити у воді на водяній бані.
 Сир та вершки збити до пухкої маси,додаючи решта пудри.Коли маса буде збита,додати протерті банани та розведений желатин. 
 Бисквіт розрізати на порції,круг кожної закріпити полоску з пергаментного паперу(5-6см висотою). 
Трохи просочити любим соком.Зверху викласти крем і поставити на застигання у холодильник.Тим часом розвести червону галаретку у воді(взяти менше води ніж по інструкції),поставити охолоджуватись.На застигший крем вилити галеретку і прикрасити фруктами.У мене абрикоси,нарізані кружечками.Дуже гарно десерт дивиться якщо прикрасити виноградом та тертим шоколадом.

Детальніше  Субота | 21:13 |  Коментарів: (3)
Вівторок, 08/10/2024, 15:18
Вітаю Вас Гість
Головна | Реєстрація | Вхід
Вхід на сайт
Пошук
Кулінарний форум
.
Міні-чат
Календар
«  Липень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Статистика

Онлайн всього: 4
Гостей: 4
Користувачів: 0
Категорії розділу
Рецепти Ірини (адміна) [2062]
провірені мною рецепти
Рецепти наших користувачів [55]

Copyright MyCorp © 2024