цукор 100гр
борошно 3ст л
крохмаль 3ст л
розпушувач 1 ч л
банани 2 шт
пудра 4ст л
желатин 10гр
сир домашній 250гр
вершки або сметана 100гр
фрукти для прикраси
1 червона галаретка
Яйця збити з 3ст л води,додаючи цукор.Додати суміш борошна з крохмалем та розпушувачем.Виложити тісто на застелену пергаментом форму і пекти 12 хв при 200град.
2 банани протерти через сито,змішати з половиною норми пудри.
Желатин розчинити у воді на водяній бані.
Сир та вершки збити до пухкої маси,додаючи решта пудри.Коли маса буде збита,додати протерті банани та розведений желатин.
Бисквіт розрізати на порції,круг кожної закріпити полоску з пергаментного паперу(5-6см висотою).
Трохи просочити любим соком.Зверху викласти крем і поставити на застигання у холодильник.Тим часом розвести червону галаретку у воді(взяти менше води ніж по інструкції),поставити охолоджуватись.На застигший крем вилити галеретку і прикрасити фруктами.У мене абрикоси,нарізані кружечками.Дуже гарно десерт дивиться якщо прикрасити виноградом та тертим шоколадом.