вершковий крекер - 1 пачка
масло вершкове - 100 г
кориця - 1-2 ч.л
1 жовток
Складники на сирну масу:
600-700 гр сиру
4-5 яєць
2ст.л.манки
100 гр масла
1ст цукру
цедра, родзинки, ванілька і т.д за бажанням(я давала лише цедру 2х лимонів)
1стакан вишень без кісточок
Це пропорція на невеличку круглу роз"ємну форму діаметром десь 22 см
Не відкриваючти пакету, товчемо кревер скалкою, або все змолотити у процесорі на крихту.Вимішуємо крихти печива з розтопленим маслом та корицею і жовтком. Добре вимішати руками, щоб маса більш-менш трималась купки.Розкласти тісто по дні форми.
На верх викладаємо свіжу вишню без кісточок.
Далі сирну масу.
На сирну масу.Сир змолоти на мясорубці,додати жовтки,манку та розтоплене масло і цедру лимонів.Окремо збити білки з цукром і частинами додавати до сиру при цьому весь час розмішуючи.
пекти близько години при 180град.Нарізати повністю охолодженним.
Можна розтопити шоколад і полити зверху охолоджений сирник.Я посипала сухим шоколадом(для напитків)
Смачного!!!