1 великий помідор
1 велика цибулина
1 морквина
зубчик часнику
кріп
сіль
1. Баклажан порізати на кільця і викласти їх на деко , вистелене фольгою.
Збризкати олією , посолити і поперчити.
Запікати при 190 град 20 хвилин.
2. З помідора зняти шкуру і порізати кубиками , цибулю - півкільцями .
3. На гарячу пательню додати олію , прижарити зубчик часнику , потім покласти цибулю , і коли вона стане золотистою ,додати терту моркву,трохи потомити і додати помідори .
Протушкувати , рідина повинна випаруватись наполовину , посолити і вимкнути ..
4.Можна додати свіжевичавлений зубчик часнику і зелень.
5.На кільця баклажана викладаємо помідорову суміш і ставимо охолоджуватись.
Закуска гарно смакує саме холодною.