Цей рецепт мене ніколи не підводив - усе робиться просто , швидко,без зусиль . Рулети по ньому завжди виходять повітряними ,та смачними.
На тісто
5 яєць ;
1 склянка цукру;
1 склянка борошна;
На крем
250гр сиркової маси(готової)
0.5ст хорошої сметани
0.5стак ягід(суниці)
Холодні яйця розбиваємо в чисту посудину , добре збиваємо міксером - повинна вийти густа маса . Поступово додаємо цукор і продовжуємо збивати.Так само поступово - борошно. І перемішуючи міксером.
Тут єдиний секрет вдалого рулету полягає в тому , щоб не переборщити з борошном - краще покласти неповну склянку , стакан " без верху ",бо надлишок борошна зробить тісто більш щільним , що ускладнить згортання рулету.
Деко застилаємо папером для випікання , на нього ( нічим не змащене ) виливаємо тісто , рівномірно розподіляємо .У прогріту до 180 градусів духовку тісто відправляємо на хвилин 10 - не перестарайтеся , рулет повинен бути злегка золотистим. Ніяких скоринок , подрумяненних країв в даному варіанті не допускається .
Витягли бісквіт - швиденько беріть чистий рушник і починайте згортати рулет , поступово відриваючи пекарський папір і допомагаючи собі рушником - тісто адже гаряче .Так треба залишити на кілька хвилин(15-20)Далі вже можна розгортати і далі охолоджувати.
Тісто прийме форму рулета і з кремом доволі легко зкрутиться знову у рулет.
Для крему.Сирну масу збиваємо з сметаною і промазуємо рулет.Посипаємо суничками і зкручуємо.Треба дати трохи часу щоб рулет добре застив у холодильнику.А тепер спокійно можна нарізати до чаю.
Дуже смачно!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!