 
  Тісто: 
 3скл борошна 
 1 пачка маргарини 
 1.5ст л порошку до печива 
 5 жовтків 
 100гр цукру 
 3ст л какао 
 горіхи 
 кокосова стружка 
 повидло 
 кілька слив 
 Сирна маса: 
 1кг сиру 
 1.2пачки масла 
 150гр цукру 
 4яйця 
 3ст л крохмалю 
 Білкова маса 
 5білків, 
 0.5стак цукру, 
 1 червона галаретка 
З продуктів замісити тісто.Розділити на три частини.До двох частин додати какао а одну залишити білою.1 частину білого і 1 частину темного тіста кладемо у морозилку.
На дно форми (рецепт на форму розміром 26см в діаметрі)тремо одну чорну частину тіста.На верх розмащуємо повидло і посипаємо дробленими горіхами та кокосовою стружкою,на верх тремо біле тісто з морозилки.
 Готуємо сирну масу.Сир розтерти з цукром,яйцями та розтопленим маслом,додати крохмаль та добре вимішати. 
 Сирну масу викладаємо на біле тісто. 
 Поверх сирної маси викладаємо сливки половинками. 
5 білків збиваємо з цукром і всипаємо галаретку.Маса утворюється щільна.Ложкою викладаємо на сир і добре розмашуємо по всій формі.На верх тремо останню частину темного тіста і ставимо в духовку випікатись на 1.15хв.

 Мої коментарії.Я брала сливове повидло і відповідно сливки.Смак отримала солодкий з приємною кислинкою.Навіть важко передати!!!Думаю що повидло можна використати і інше,смак трохи зміниться але теж буде вибуховим!!! 
 Різати сирник треба коли повністю охолоне.





