Тісто:
3скл борошна
1 пачка маргарини
1.5ст л порошку до печива
5 жовтків
100гр цукру
3ст л какао
горіхи
кокосова стружка
повидло
кілька слив
Сирна маса:
1кг сиру
1.2пачки масла
150гр цукру
4яйця
3ст л крохмалю
Білкова маса
5білків,
0.5стак цукру,
1 червона галаретка
З продуктів замісити тісто.Розділити на три частини.До двох частин додати какао а одну залишити білою.1 частину білого і 1 частину темного тіста кладемо у морозилку.
На дно форми (рецепт на форму розміром 26см в діаметрі)тремо одну чорну частину тіста.На верх розмащуємо повидло і посипаємо дробленими горіхами та кокосовою стружкою,на верх тремо біле тісто з морозилки.
Готуємо сирну масу.Сир розтерти з цукром,яйцями та розтопленим маслом,додати крохмаль та добре вимішати.
Сирну масу викладаємо на біле тісто.
Поверх сирної маси викладаємо сливки половинками.
5 білків збиваємо з цукром і всипаємо галаретку.Маса утворюється щільна.Ложкою викладаємо на сир і добре розмашуємо по всій формі.На верх тремо останню частину темного тіста і ставимо в духовку випікатись на 1.15хв.
Мої коментарії.Я брала сливове повидло і відповідно сливки.Смак отримала солодкий з приємною кислинкою.Навіть важко передати!!!Думаю що повидло можна використати і інше,смак трохи зміниться але теж буде вибуховим!!!
Різати сирник треба коли повністю охолоне.