1 галаретка зі смаком ківі
1пачка желатину(25гр)
100гр вершків
2ст л цукру
1фруктове морозиво
кілька ягід(я брала виноград"киш-миш")
сиркова маса 250гр
4ст.л соку чорниць
Розводимо галаретку у воді(кількість води взяти на половину менше ніж зазначено на упаковці).На дно креманки кладемо кілька виноградин і заливаємо зеленою галареткою.Ставимо у холод застигати.Тим часом розводимо у підігрітому соці з чорниць желатин.Збиваємо сирну масу і вливаємо розведений желатин.Вимішуємо,щоб не було грудочок.
Морозиво трохи розтопити до кімнатної температури.Розділити на порції і влити поверх застиглої зеленої галаретки.Знову винести на холод.Коли застине то по трохи вливати на морозиво сирну масу зі соком чорниць.Знову поставити на холод.
Вершки збити з цукром до пишної маси.Коли десерт повністю охолодне в холодильнику,то тоді на верх виложити збиті вершки.Прикрасити ківі та тертим білим шоколадом.
З тої порціїї виходить чотири креманки з десертом