1 шт - баклажан
3 шт - помідор ( твердий)
1 шт - цибуля
100 г - сир
зелень
Порізати лаваш на 6 рівних частин для прямокутної форми(я робила у круглій,тому нарізала на круги)
Баклажани порізати на пластини вздовж ( приблизно 3 мм ) - обсмажити з 2- х сторін , додавши дрібно покришений часник і сіль.
(Якщо в круглій формі запікати , то баклажани краще порізати кружальцями ) .
Помідори порізати кружальцями , посолити.
Цибулю порізати тонкими кільцями й обсмажити.
Зелень порубати.
Сир натерти на дрібній тертці.
Укласти шарами в змащену форму :
лаваш , баклажани , цибулю , зелень
лаваш , помідори , цибуля , зелень
лаваш , баклажани , цибулю , зелень
лаваш , помідори , цибуля , зелень
лаваш , сир , лаваш
Випікати в розігрітій духовці 15-20 хвилин при температурі 180 градусів.
Дістати , перевернути . трохи охолодити і смакувати.До речі холодний ще смачніший!