2 баклажана
1 великий мясистий помідор
0.5кг курячих сердечок
1 морквина
1 велика цибулина
сіль,перець
зелень
часник
приправи
олія
оцет
Баклажани нарізати не дуже дрібними кубіками , посипати сіллю і дати постояти близько 30 хвилин . Сіль з баклажанів змити , обсушити баклажани за допомогою паперового рушника . Обсмажити баклажани на олії на швидкому вогні.
Цибулю нарізаємо кубіками і жаримо до золотистого відтінку.Додаємо терту моркву і трохи все підтушуємо.Далі дадаємо кубіками нарізаний помідор(шкірку зняти).
Все це смажимо 20 хвилин ( постійно перемішуючи ) до утворення м'якої маси.
Курячі сердечка відварюємо до готовності і охолоджуємо.
Змішуємо курячі сердечка ,нарізані кружельцями з баклажанами та масою з помідорами.
Додати в салат подрібнений часник , оцет , сіль , цукор , гострий перець , коріандр , все ретельно перемішати . Всі приправи та спеції додавати за смаком. Викласти салат в пластиковий контейнер , накрити кришкою і дати настоятися в холодильнику не менше 8-10 годин .