2 баклажана 1 великий мясистий помідор 0.5кг курячих сердечок 1 морквина 1 велика цибулина сіль,перець зелень часник приправи олія оцет Баклажани нарізати не дуже дрібними кубіками , посипати сіллю і дати постояти близько 30 хвилин . Сіль з баклажанів змити , обсушити баклажани за допомогою паперового рушника . Обсмажити баклажани на олії на швидкому вогні. Цибулю нарізаємо кубіками і жаримо до золотистого відтінку.Додаємо терту моркву і трохи все підтушуємо.Далі дадаємо кубіками нарізаний помідор(шкірку зняти). Все це смажимо 20 хвилин ( постійно перемішуючи ) до утворення м'якої маси. Курячі сердечка відварюємо до готовності і охолоджуємо. Змішуємо курячі сердечка ,нарізані кружельцями з баклажанами та масою з помідорами. Додати в салат подрібнений часник , оцет , сіль , цукор , гострий перець , коріандр , все ретельно перемішати . Всі приправи та спеції додавати за смаком. Викласти салат в пластиковий контейнер , накрити кришкою і дати настоятися в холодильнику не менше 8-10 годин .
|