Отже нам потрібно:
3 шт курячої грудки
400гр фаршу(у мене мішаний тялятина+свинина)
1 цибуля
2зубці часнику
1 яйце
приправ
соєвий соус
сіль,перець
Крім того
з яйця і 4ст л сухарів для паніровки
зелень для прикраси
олія
Курячу грудку розрізати на тоненькі пластинки і відбити(як на відбивні).Присипати приправами та дати 2 ст л соєвого соусу.Залишити маринуватися на 30 хв
А тим часом готуємо фарш.Добре звичайно мясо розмолоти на фарш.До фаршу додаємо перемелену цибулю та часник,сіль,перець і жовток яйця.Все добре вимішуємо.
На курячі відбивні кладемо зформовану з фаршу котлету і зкручуємо рулетиком з відбивною.
Спочатку котуляємо у сухарях далі у злегка збитому яйці.Жаримо на розігрітій олії на невеликому вогні під закритою кришкою.
Можна подати до любого гарніру або овочевого салатика.Смачного!!!