Сьогодні приготувала давно забуту мною страву.Колись часто готувала і саме сьогодні пригадала. Отже нам потрібно: 3 шт курячої грудки 400гр фаршу(у мене мішаний тялятина+свинина) 1 цибуля 2зубці часнику 1 яйце приправ соєвий соус сіль,перець Крім того з яйця і 4ст л сухарів для паніровки зелень для прикраси олія Курячу грудку розрізати на тоненькі пластинки і відбити(як на відбивні).Присипати приправами та дати 2 ст л соєвого соусу.Залишити маринуватися на 30 хв А тим часом готуємо фарш.Добре звичайно мясо розмолоти на фарш.До фаршу додаємо перемелену цибулю та часник,сіль,перець і жовток яйця.Все добре вимішуємо. На курячі відбивні кладемо зформовану з фаршу котлету і зкручуємо рулетиком з відбивною. Спочатку котуляємо у сухарях далі у злегка збитому яйці.Жаримо на розігрітій олії на невеликому вогні під закритою кришкою. Можна подати до любого гарніру або овочевого салатика.Смачного!!!
|