Гострі баклажани
4 баклажана
1 головка часнику
сіль
олія
зелень
Вимиті баклажани нарізати нетовстими кружечками,посипати сіллю,перемішати і залишити на 40 хв,щоб вийшла гіркота.Потім посмажити на олії.Часник і перець дрібно порубати.
Баклажани викласти на блюдо,посипати кожний шар часником і перцем.Дати трохи настоятися.При подачі посипати рубленою зеленю.
Куряча кишеня
500гр курячого філе
200гр маринованих грибів
100гр твердого сиру
зелень
1-2 яйця
олія,соєвий соус
Куряче філе розрізати на порційні шматки,вирізати в кожному з них "кишеню".Трохи змастити соєвим соусом і залишити на 30 хв.У кишеню покласти нарізані гриби,тертий сир,порубану зелень.
Сколоти "вхід у кишеню" зубочисткою,посолити,обваляти кишені в борошні,вмочити у збите яйце.Смажити 15-20хв.
Видалити зубочистки,викласти на тарілки,прикрасити зеленю.