Вибачаюсь за якість фотографій.Це явище тимчасове,полагоджу фотоапарат,виправлю фотографії.
Гострі баклажани 4 баклажана 1 головка часнику сіль олія зелень Вимиті баклажани нарізати нетовстими кружечками,посипати сіллю,перемішати і залишити на 40 хв,щоб вийшла гіркота.Потім посмажити на олії.Часник і перець дрібно порубати. Баклажани викласти на блюдо,посипати кожний шар часником і перцем.Дати трохи настоятися.При подачі посипати рубленою зеленю.
Куряча кишеня
500гр курячого філе 200гр маринованих грибів 100гр твердого сиру зелень 1-2 яйця олія,соєвий соус
Куряче філе розрізати на порційні шматки,вирізати в кожному з них "кишеню".Трохи змастити соєвим соусом і залишити на 30 хв.У кишеню покласти нарізані гриби,тертий сир,порубану зелень. Сколоти "вхід у кишеню" зубочисткою,посолити,обваляти кишені в борошні,вмочити у збите яйце.Смажити 15-20хв. Видалити зубочистки,викласти на тарілки,прикрасити зеленю.
|