2 шт - лаваш 1 шт - баклажан 3 шт - помідор ( твердий) 1 шт - цибуля 100 г - сир зелень Порізати лаваш на 6 рівних частин для прямокутної форми(я робила у круглій,тому нарізала на круги) Баклажани порізати на пластини вздовж ( приблизно 3 мм ) - обсмажити з 2- х сторін , додавши дрібно покришений часник і сіль. (Якщо в круглій формі запікати , то баклажани краще порізати кружальцями ) . Помідори порізати кружальцями , посолити. Цибулю порізати тонкими кільцями й обсмажити. Зелень порубати. Сир натерти на дрібній тертці. Укласти шарами в змащену форму : лаваш , баклажани , цибулю , зелень лаваш , помідори , цибуля , зелень лаваш , баклажани , цибулю , зелень лаваш , помідори , цибуля , зелень лаваш , сир , лаваш Випікати в розігрітій духовці 15-20 хвилин при температурі 180 градусів. Дістати , перевернути . трохи охолодити і смакувати.До речі холодний ще смачніший!
|