1 галаретка зі смаком ківі 1пачка желатину(25гр) 100гр вершків 2ст л цукру 1фруктове морозиво кілька ягід(я брала виноград"киш-миш") сиркова маса 250гр 4ст.л соку чорниць Розводимо галаретку у воді(кількість води взяти на половину менше ніж зазначено на упаковці).На дно креманки кладемо кілька виноградин і заливаємо зеленою галареткою.Ставимо у холод застигати.Тим часом розводимо у підігрітому соці з чорниць желатин.Збиваємо сирну масу і вливаємо розведений желатин.Вимішуємо,щоб не було грудочок. Морозиво трохи розтопити до кімнатної температури.Розділити на порції і влити поверх застиглої зеленої галаретки.Знову винести на холод.Коли застине то по трохи вливати на морозиво сирну масу зі соком чорниць.Знову поставити на холод. Вершки збити з цукром до пишної маси.Коли десерт повністю охолодне в холодильнику,то тоді на верх виложити збиті вершки.Прикрасити ківі та тертим білим шоколадом. З тої порціїї виходить чотири креманки з десертом
|