Тісто: 3скл борошна 1 пачка маргарини 1.5ст л порошку до печива 5 жовтків 100гр цукру 3ст л какао горіхи кокосова стружка повидло кілька слив Сирна маса: 1кг сиру 1.2пачки масла 150гр цукру 4яйця 3ст л крохмалю Білкова маса 5білків, 0.5стак цукру, 1 червона галаретка З продуктів замісити тісто.Розділити на три частини.До двох частин додати какао а одну залишити білою.1 частину білого і 1 частину темного тіста кладемо у морозилку. На дно форми (рецепт на форму розміром 26см в діаметрі)тремо одну чорну частину тіста.На верх розмащуємо повидло і посипаємо дробленими горіхами та кокосовою стружкою,на верх тремо біле тісто з морозилки. Готуємо сирну масу.Сир розтерти з цукром,яйцями та розтопленим маслом,додати крохмаль та добре вимішати. Сирну масу викладаємо на біле тісто. Поверх сирної маси викладаємо сливки половинками. 5 білків збиваємо з цукром і всипаємо галаретку.Маса утворюється щільна.Ложкою викладаємо на сир і добре розмашуємо по всій формі.На верх тремо останню частину темного тіста і ставимо в духовку випікатись на 1.15хв.
Мої коментарії.Я брала сливове повидло і відповідно сливки.Смак отримала солодкий з приємною кислинкою.Навіть важко передати!!!Думаю що повидло можна використати і інше,смак трохи зміниться але теж буде вибуховим!!! Різати сирник треба коли повністю охолоне.
|