Складники на корж: вершковий крекер - 1 пачка масло вершкове - 100 г кориця - 1-2 ч.л 1 жовток Складники на сирну масу: 600-700 гр сиру 4-5 яєць 2ст.л.манки 100 гр масла 1ст цукру цедра, родзинки, ванілька і т.д за бажанням(я давала лише цедру 2х лимонів) 1стакан вишень без кісточок Це пропорція на невеличку круглу роз"ємну форму діаметром десь 22 см Не відкриваючти пакету, товчемо кревер скалкою, або все змолотити у процесорі на крихту.Вимішуємо крихти печива з розтопленим маслом та корицею і жовтком. Добре вимішати руками, щоб маса більш-менш трималась купки.Розкласти тісто по дні форми. На верх викладаємо свіжу вишню без кісточок. Далі сирну масу. На сирну масу.Сир змолоти на мясорубці,додати жовтки,манку та розтоплене масло і цедру лимонів.Окремо збити білки з цукром і частинами додавати до сиру при цьому весь час розмішуючи. пекти близько години при 180град.Нарізати повністю охолодженним. Можна розтопити шоколад і полити зверху охолоджений сирник.Я посипала сухим шоколадом(для напитків) Смачного!!!
|