Інгредієнти : 400 г борошна 250 г маргарину 150 г цукру 1 пачка ванільного цукру 1 пачка порошку для випічки ( розпушувача ) 3 столові ложки какао 1 жовток Сирна маса: 700 г сиру 250 г цукру 1 пачка ванільного цукру 2 столові ложки крохмалю(можна замінити пудингом)якщо сир мокрий то додати ще 1 ст л 1 ч л розпушувача 50гр розмякшеного масла 3 жовтки 4 білки збити в круту піну 1 стакан ягід(у мене чорниця) 1ст л солодкого какао Приготування : Маргарин з'єднати з борошном , перетерти до маслянистої крошки.Добавити розпушувач ,цукор, жовток та какао. Все ретельно перемішати і замісити у колобок . Тісто розділити на 2 (меншу та більшу)частини і відправити у морозилку на годину. Приготувати сирну масу. Сир змішати з ваніллю , крохмалем,розпушувачем і жовтками та маслом. Все збити міксером , додати збиті в круту піну білки з цукром і акуратно перемішати . Дістати з морозилки одну частину тіста(більшу) , натерти його на великій тертці прямо на змащений лист і рівномірно розподілити зробивши трохи бортики. На тісто викласти ягоди і присипати солодким какао,далі сир. Зверху сир затерти другою частиною тіста. Випікати приблизно годину, при температурі 180 градусів. Мої коментарії.Ягоди можна замінити смородиною або порічками(смак буде кислішим),а можна дати сливи половинками. На фото розріз сирника,ще теплого,бо діти не дали можливості йому охолонути.Ну дуже смачний!!!!
|