В гості до Ірини
 
Головна » 2010 » Березень » 2 » Перевернутий сирник
18:45
Перевернутий сирник
Цьому рецептові вже купа років.Так пекла сирник моя прабабуся.Добре що збереглися записи переписів.Ось сьогодні спекла сирник і я,правда чуть змінила крем
 
Яблука-1кг
1ч л кориці
Сирна маса:1.300гр хорошого сиру
200гр масла
5 жовтків
1ст цукру
2ст л крохмалю
сік і цедра 1 лимону
1ст л порошку до печива
2ст л манки
Тісто:300гр муки
2ст л какао
1 п маргарини
100гр сметани
2ч л порошку до печива
2 яйця
трохи цукру
Крем.в оригінальному рецепті -масляно-заварний крем

у мене вершковий з білим шоколадом
150гр вершків збити з 4ст л пудри+50гр розтопленого білого шоколаду.

Готуємо сирну масу.
Сир пропустити через мясорубку.Додати цукор,жовтки,розтоплене охолоджене масло і гарно збити.Окремо збити білки,додати цедру лимона і сік,крохмаль,порошок і манку.Дві маси зєднати і добре вимішати.

З даних продуктів на тісто замісити мяке тісто.

На дно застеленої папером бритванки ріжимо пластинками почищені яблука.Посипаємо чуть корицею і манкою.Далі викладаємо сирну масу.На верх тісто.
Печемо при 180гр 1.5год.Охолоджеємо у духовці.Далі охолоджений сирник перевертаємо догори дном(яблука мають бути зверху)
На яблука кладемо крем і охолоджуємо у холодильнику.
Гарно смакує з кавусею!!

Категорія: Рецепти Ірини (адміна) | Переглядів: 1437 | Додав: ir71
Всього коментарів: 1
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Четвер, 08/12/2016, 19:00
Вітаю Вас Гість
Головна | Реєстрація | Вхід
Вхід на сайт
Пошук
Кулінарний форум
.
Міні-чат
Календар
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Категорії розділу
Рецепти Ірини (адміна) [1208]
провірені мною рецепти
Рецепти наших користувачів [54]

Copyright MyCorp © 2016