Курячі рулети
Курячі грудки гриби печериці(або інші гриби) твердий сир 2 яйця часник масло парінувальні сухарі сухе біле вино сіль,перець до смаку
Гриби пожарити на маслі до випаровування рідини разом з цибулею.Мясо нарізати пластинами і відбити з обох сторін через харчову плівку.Поперчити,посолити,обмазати вичавленим часником і залишити на кілька хвилин. На кусочки мяса викладаємо гриби з цибулею і тремо трохи сиру.Скрутити рулетиками.Обваляти у злегка збитому яйці,далі у сухарях і жарити на олії з обох сторін. Рулетики переложити у вогнетривке блюдо.Залити 2-3ст л білого вина і довести до готовності у духовці при 200гр-10-15хв. Подавати можна з любим гарніром або з салатом.Смачного!
|