Бисквіт з приколом
5 яєць
3/4 скл цукру
3/4 скл муки
1/4 скл крохмалю
Білки відділити від жовтків. Збити в тугу піну. По - трохи сипати цукор. В кінці додавати жовтки. Муку з крохмалем легенько вмішіти,додати 1 ч л порошку до випічки,вмішати це в білок з допомогою широкої лопатки.Розмішати круговими рухами в одну сторону,легкою
Тортівницю викласти папером для випічки. Вилити бісквітне тісто і поставити і гарячу духовку 160*С на 40хв.
Тільки що спечений корж у формі кинути з відстані 60-70 см на підлогу. охолодити.
Не бійтесь кинути бісквіт на підлогу , при ударі щось відбувається і тісто не осідає!!!
Рецепт розрахований на форму діаметром 20-22 см. Рецепт з польського блогу "Моя випічка"
Крем.
250мл жирних вершків збити з 0.5 ст пудри до тугої піни.Додати 2 ст л вареного згущеного молока і ще раз збити.
Начинка.
800гр кислих сортів яблука почистити і нарізати на пластинки.Проварити кілька хвилин з 1 ст цукру.Дати охолонути.
Корж розрізати на 3 коржі.На кожний корж викласти трохи варених яблук і промазати грубим шаром.Зверху трохи крему і знову корж.Далі так само.Верхній корж я залила розтопленим у 2 ст л сметани шоколадом.Оздобила рубленими горішками.
Торт готовий,як тільки застине шоколад.Мягкий,сочний і смачнючий.Спробуйте і ви!