Цей рецепт і смачний і корисний, і дуже простий.
У керамічні горщики влийте по 1-2 ст.л. олії.Невеликі картоплини однакового розміру ретельно вимийте за допомогою щітки.
Розкладіть в горщики щільніше, картопля потім трохи осяде.Змішайте сіль, майоран, чорний мелений перець.
Посипте цією сумішшю картоплю, закрийте горщики кришками або фольгою і поставте у розігріту до 220 градусів духовку.
Хвилин через 40 зніміть кришки з горщиків, збільшіть температуру духовки до 250 градусів і дайте картоплі трохи підрум'янитися, хвилин 15.
Викладіть на блюдо і полийте олією зі спеціями з горщиків та подрібленим часником.Смакота,непередати.Добре смакує з квашеним огірочком або з салатом із кислої капусти.
Зі сайту Кухарка.