Рибне філе за цим рецептом виходить дуже ніжним і ароматним.
2 філе морського окуня, або будь-якого іншого рибного філе без кісток збризніть лимонним соком і натріть лимонною цедрою та трошки рибної приправи.Нехай собі так промаринується хоч би з годинку.
Розігріти духовку.На великий лист фольги,змазаної олією,кладемо наше філе.(краше на кожен кусок риби,окреми лист фольги)Гарно і міцно загортаємо фольгу і ставимо у духовку на 30хв.Далі викладаємо наше філе на тарілку і поливаємо соусом.
Готуємо соус
На 1-2 ст.л. олії обсмажте ріпчасту цибулину, Порізану півкільцями, до золотистого кольору.
500гр грибів поріжте великими скибочками, додайте в сковороду з цибулею і стушкуйте 5-7 хвилин під кришкою, посолити і поперчити.Додати трохи муки та також піджарити кілька хвилин.Далі додаємо 1 стак сметани та тушкуємо все 15хв до готовності.