В гості до Ірини
 
Головна » 2010 » Березень » 20

Сирник цитриновий

Вологий,ароматний з кислинкою сирник,нікого не залишить байдужими.Спробуйте спекти! Рецепт мій власний,провірений


На корж:

300гр печива "До кави" або любого пісочного печива
50гр масла
1 білок

На сирну масу:
 
3 яйця+1 жовток
500-600гр сиру
1.5ст цукру
2 лимона
1 пудинг+2ст л манки
50гр масла або 0.5ст сметани
пудра для оздоблення

Печеня розмолоти на дрібні крихти,додати розтоплене масло і білок яйця.Замісити "тісто" і викласти його по дну роз"ємної форми.Цей рецепт розрахований на форму 22смД.
Сир пропустити через мясорубку разом з цукром.
З лимонів зняти цедру і додати до сиру,а білу шкоринку що залишилася після зняття цедри почистити ножем та викинути.Мякоть лимона порізати дрібно ножем і залити 0.5ст окропу.Залишити на 10хв,після чого розбити блендером на пюре і додати до сиру.

До сирної маси також додаємо масло(розмящене)пудинг,манку і яйця.Все робре збити міксером до пухкої маси
На корж з печива викладаємо сирну масу і печемо при 180гр 1,15хв(серединка сирника має трохи коливатися,а сам сирник набути золотистого відтінку)
Бажано залишити в духовці до повного остивання.готовий охолоджений сирник посипати цукровою пудрою.


Детальніше  Субота | 10:34 |  Коментарів: (0)
Понеділок, 30/12/2024, 17:44
Вітаю Вас Гість
Головна | Реєстрація | Вхід
Вхід на сайт
Пошук
Кулінарний форум
.
Міні-чат
Календар
Статистика

Онлайн всього: 6
Гостей: 6
Користувачів: 0
Категорії розділу
Рецепти Ірини (адміна) [2062]
провірені мною рецепти
Рецепти наших користувачів [55]

Copyright MyCorp © 2024