Курячі грудки
гриби печериці(або інші гриби)
твердий сир
2 яйця
часник
масло
парінувальні сухарі
сухе біле вино
сіль,перець до смаку
Гриби пожарити на маслі до випаровування рідини разом з цибулею.Мясо нарізати пластинами і відбити з обох сторін через харчову плівку.Поперчити,посолити,обмазати вичавленим часником і залишити на кілька хвилин.
На кусочки мяса викладаємо гриби з цибулею і тремо трохи сиру.Скрутити рулетиками.Обваляти у злегка збитому яйці,далі у сухарях і жарити на олії з обох сторін.
Рулетики переложити у вогнетривке блюдо.Залити 2-3ст л білого вина і довести до готовності у духовці при 200гр-10-15хв.
Подавати можна з любим гарніром або з салатом.Смачного!