Потрібно:
110 г вершкового масла
290 г борошна (я брала 240 г борошна і 50 грам какао)
1-2 ч.л. розпушувача
1 щіпка солі
1 склянка заморожених чорниць
250 г цукру
2 яйця
120 г теплого молока
1 / 4 ч.л. мускатного горіха
Віночком змішати борошно (какао), сіль, розпушувач. Чорницю обваляти в 2-х столових ложка борошняної суміші.
Міксером на середній швидкості збити вершкове масло з цукром. Потім по одному додати яйця.
Переключити міксер на найповільніший режим, всипати борошно, розмішати і поступово влити молоко. Розмішувати треба, поки тісто не стане більш-менш сходитися, тоді маффіни виходять ніжними і повітряними. Лопаточкою вмішати чорницю.
Розкласти у форми. Посипати мускатним горіхом шапки маффінів. Поставити в розігріту до 190С духовку і протримати в ній приблизно 25 хвилин.
Міксером на середній швидкості збити вершкове масло з цукром. Потім по одному додати яйця.
Переключити міксер на найповільніший режим, всипати борошно, розмішати і поступово влити молоко. Розмішувати треба, поки тісто не стане більш-менш сходитися, тоді маффіни виходять ніжними і повітряними. Лопаточкою вмішати чорницю.
Розкласти у форми. Посипати мускатним горіхом шапки маффінів. Поставити в розігріту до 190С духовку і протримати в ній приблизно 25 хвилин.
Зверху можна зробити помадку ,я ж просто розтопила молочний шоколад і полила маффінчики у довільному порядку
Їжте на здоров'я!