Для тіста:
5 ст. борошна (склянка - 250 мл.)
320 мл води
1 яйце
2 ст.л. рослинного масла
1 ст.л. горілки
Для начинки:
300 г бринзи
2 зубчики часнику
пучок зеленої цибулі
по 3 гілочки петрушки і кропу
Додатково:
рослинна олія
Воду з маслом довести до кипіння, всипати 1 / 2 ст борошна і швидко перемішати, щоб не була грудочок.
Дати охолонути. Додати яйця, горілку і решту муки. Вимісити тісто. Дати настоятися не менше чса. У процесі вистоювання 1 раз перемішати
Зелень подрібнити. Бринзу ретельно розтерти руками, додати зелень і подрібнений часник.
Тісто тонко розкачати (1-2 мм). За допомогою блюдця ножем вирізати 2 кола. На один викласти 2 ст.л. начинки,
іншим накрити. Зщіпати края.
У пательню налити олію на 2-3 см. Смажити сирні коржики в добре розігрітій олії з двох сторін до золотистої скоринки,
при цьому поливаючи постійно олію на коржі.