Для тіста: 5 ст. борошна (склянка - 250 мл.) 320 мл води 1 яйце 2 ст.л. рослинного масла 1 ст.л. горілки Для начинки: 300 г бринзи 2 зубчики часнику пучок зеленої цибулі по 3 гілочки петрушки і кропу Додатково: рослинна олія
Воду з маслом довести до кипіння, всипати 1 / 2 ст борошна і швидко перемішати, щоб не була грудочок. Дати охолонути. Додати яйця, горілку і решту муки. Вимісити тісто. Дати настоятися не менше чса. У процесі вистоювання 1 раз перемішати Зелень подрібнити. Бринзу ретельно розтерти руками, додати зелень і подрібнений часник. Тісто тонко розкачати (1-2 мм). За допомогою блюдця ножем вирізати 2 кола. На один викласти 2 ст.л. начинки, іншим накрити. Зщіпати края. У пательню налити олію на 2-3 см. Смажити сирні коржики в добре розігрітій олії з двох сторін до золотистої скоринки, при цьому поливаючи постійно олію на коржі.
|