гриби свіжі (або заморожені) - 500г;
ріпчаста цибуля 2 шт.;
борошно - 3ч. л;
вершкове масло - 50гр;
жирна сметана(бажано домашня) - 250 мл;
сир - 250г, сіль,
перець чорний мелений - на смак
Гриби тоненько нашаткувати.
Цибулю дрібно порізати.
Цибулю і гриби змішати, поперчити, підсолити і обжарити на помірно нагрітій пательні протягом 5-7 хвилин, попередньо розтопивши на пательній вершкове масло.
У самому кінці обсмажування, додайте борошно і ще трохи протушіть.Можна долити трохи сметани.
Підготовлені гриби розкласти по порційних формочках і залити сметаною.
Сир натерти на тертці і розкласти його по формах поверх грибів зі сметаною. Духовку нагріти приблизно до 150 градусів і запікати жюльєн до утворення золотистої скоринки. Жюльєн подається гарячим.