На перший корж
3 жовтка збити із 0.5 ст. цукру, додати 1 пачку розтопленого та охолодженого шоколадного масла, 2 ст.л. какао, 2 ст. муки, 1 пачку порошку до печива.Тісто дуже липне до рук,тому у форму треба викладати мокрими руками.
Окремо збити 3 білка із 1 ст. цукру, додати 200 гр. кокосової стружки і виложити на тісто. Спекти шоколадний корж з білками.
На другий корж:
1 стакан маку запарити і втерти в макітрі або розбити блендером, збити 3 яйця із 1 ст. цукру і додати до маку. Додати розмякшене масло-100гр, 1 ст. вишень без кісточок, 1ст л крохмалю,2ст л муки,2стл манки, 1 ч.л. порошку до печива.Тісто густе але лиється.Спекти корж.
Крем
1стак сметани
1 пакет згушувача до вершків
0.5 баночки згущеного молока з какао
Сметану добре збити з загушовачем до вершків.Поступово додавати по ложці згущене молоко з какао.Збити до пишної маси і перемазати коржі.
Прикрасити побажанню. Я робила ще окремо масляний крем зі згушеним молоком і обмазала верх пляцка.Вийшло смачно.
Рецепт розрахований на деко 20*30см.