В гості до Ірини
 
Головна » 2010 » Квітень » 06

Пляцок "Марічка"

На перший корж
3 жовтка збити із 0.5 ст. цукру, додати 1 пачку розтопленого та охолодженого шоколадного масла, 2 ст.л. какао, 2 ст. муки, 1 пачку порошку до печива.Тісто дуже липне до рук,тому у форму треба викладати мокрими руками.
Окремо збити 3 білка із 1 ст. цукру, додати 200 гр. кокосової стружки і виложити на тісто. Спекти шоколадний корж з білками.

На другий корж:
1 стакан маку запарити і втерти в макітрі або розбити блендером, збити 3 яйця із 1 ст. цукру і додати до маку. Додати розмякшене масло-100гр, 1 ст. вишень без кісточок, 1ст л крохмалю,2ст л муки,2стл манки, 1 ч.л. порошку до печива.Тісто густе але лиється.Спекти корж.

Крем
1стак сметани
1 пакет згушувача до вершків
0.5 баночки згущеного молока з какао

Сметану добре збити з загушовачем до вершків.Поступово додавати по ложці згущене молоко з какао.Збити до пишної маси і перемазати коржі.
Прикрасити побажанню. Я робила ще окремо масляний крем зі згушеним молоком і обмазала верх пляцка.Вийшло смачно.
Рецепт розрахований на деко 20*30см.


Детальніше  Вівторок | 13:44 |  Коментарів: (1)
Вівторок, 08/10/2024, 03:37
Вітаю Вас Гість
Головна | Реєстрація | Вхід
Вхід на сайт
Пошук
Кулінарний форум
.
Міні-чат
Календар
«  Квітень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Категорії розділу
Рецепти Ірини (адміна) [2062]
провірені мною рецепти
Рецепти наших користувачів [55]

Copyright MyCorp © 2024