В гості до Ірини
 
Головна » 2010 » Квітень » 16

Ідея тортика на ювілей для жінки

Ось щойно закінчила оформляти тортик для однієї дуже хорошої жіночки на день народження.Я її незнаю,але про неї дуже гарно відзиваються рідні та близькі їй люди,значить людина хороша і тортик має бути гарний,великий та смачний.
В середині "пяна вишня".Важить 3.800кг.


Детальніше  П`ятниця | 12:41 |  Коментарів: (5)

Шоколадно-маковий пляцок

Нам треба.На корж
4 яйця
чут. солі
1.5стак цукру
збити миксером
150г маргарину розтопити і долити туди 1ст.л сметани
1 ст фанти або мінеральної води або пепсі добавити і все збити
1п (10г) порошку до печива, і 0,5 ч.л. соди
2ст л какао
3 ст борошна просіяти (може бути трохи менше,залежить від муки)

Добре вимішати і розділити на два дека, вилити на застелені пергаментним папером і поставити випікатись на 15-20 хв при 180°C

Крем.0.5л хорошої сметани збити з 0.5ст пудри і влити половину розтопленого шоколаду,неперестаючи при цьому збивати.До пишної кавової маси.
Макова маса.200гр маку намочити на ніч у киплячому молоці і залишити запарюватися.злити молоко а мак розтерти(я робила це у блендері)
1 пачку(20гр)желатину розвести на воді або на соці(любому)
1 банку вареного згущеного молока(Іриска)вимішати з маком,додати пів плитки розтопленого шоколаду і желатин розведений.Добре вимішати масу.

Складаємо спочатку корж (я просочила вишневим компотом,для того щоб швидше пляцок просочився.того можна і не робити,але тоді треба дати більше часу пляцкові,щоб відійшов і став мягким)На корж макову масу,далі крем і знову корж.Поставити застигати пляцок на кілька годин.


Детальніше  П`ятниця | 11:25 |  Коментарів: (3)
Вівторок, 08/10/2024, 03:44
Вітаю Вас Гість
Головна | Реєстрація | Вхід
Вхід на сайт
Пошук
Кулінарний форум
.
Міні-чат
Календар
«  Квітень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Категорії розділу
Рецепти Ірини (адміна) [2062]
провірені мною рецепти
Рецепти наших користувачів [55]

Copyright MyCorp © 2024