В гості до Ірини
 
Головна » 2010 » Квітень » 16 » Шоколадно-маковий пляцок
11:25
Шоколадно-маковий пляцок

Нам треба.На корж
4 яйця
чут. солі
1.5стак цукру
збити миксером
150г маргарину розтопити і долити туди 1ст.л сметани
1 ст фанти або мінеральної води або пепсі добавити і все збити
1п (10г) порошку до печива, і 0,5 ч.л. соди
2ст л какао
3 ст борошна просіяти (може бути трохи менше,залежить від муки)

Добре вимішати і розділити на два дека, вилити на застелені пергаментним папером і поставити випікатись на 15-20 хв при 180°C

Крем.0.5л хорошої сметани збити з 0.5ст пудри і влити половину розтопленого шоколаду,неперестаючи при цьому збивати.До пишної кавової маси.
Макова маса.200гр маку намочити на ніч у киплячому молоці і залишити запарюватися.злити молоко а мак розтерти(я робила це у блендері)
1 пачку(20гр)желатину розвести на воді або на соці(любому)
1 банку вареного згущеного молока(Іриска)вимішати з маком,додати пів плитки розтопленого шоколаду і желатин розведений.Добре вимішати масу.

Складаємо спочатку корж (я просочила вишневим компотом,для того щоб швидше пляцок просочився.того можна і не робити,але тоді треба дати більше часу пляцкові,щоб відійшов і став мягким)На корж макову масу,далі крем і знову корж.Поставити застигати пляцок на кілька годин.

Категорія: Рецепти Ірини (адміна) | Переглядів: 4635 | Додав: ir71
Всього коментарів: 3
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Субота, 21/12/2024, 17:49
Вітаю Вас Гість
Головна | Реєстрація | Вхід
Вхід на сайт
Пошук
Кулінарний форум
.
Міні-чат
Календар
«  Квітень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Категорії розділу
Рецепти Ірини (адміна) [2062]
провірені мною рецепти
Рецепти наших користувачів [55]

Copyright MyCorp © 2024