В гості до Ірини
 
Головна » 2010 » Квітень » 23

Каннеллоні зі сиром

250 г каннеллоні
500 г сухого домашнього сиру
0.5л вершків або домашньої сметани
100гр плавленого сиру
сіль
перець

Соус "Бешамель":

50 г вершкового масла
3 ст.л. борошна
1 літр молока
100гр твердого сиру
сіль
перець

Каннеллоні - це макаронні вироби у вигляді великих трубочок. Чимось на смак нагадують лазаню,але у мене зі сиром ,то більше по смаку нагадали наші налисники

Приготувати соус "Бешамель".

Для цього розтопити вершкове масло.Додати борошно і все трохи обсмажити.Потім влити молоко, посолити, поперчити і варити до загустіння (за консистенцією соус повинен нагадувати рідку сметану).Сир натерти на середній тертці,додати до соусу і вимішати

Начинка зі сиру.

Сир добре розтерти з сметаною та плавленим сиром.Поперчити посолити і до смаку додати червоної паприки(необовязково!)
Каннеллоні заповнити сиром. Сильно набивати фаршем трубочки не варто, інакше вони можуть лопнути.
У форму для запікання викласти половину соусу бешамель.Викласти каннеллоні.Викласти залишився соус.
Поставити в духовку. Запікати при температурі 180 градусів протягом 30 хвилин.

Мої коментарі.Другу частину карнелонні я зробила з мясним фаршем але до соусу додала 2 ст л томатної пасти.Смачно в обидвох випадках.


Детальніше  П`ятниця | 13:55 |  Коментарів: (12)
Вівторок, 08/10/2024, 03:37
Вітаю Вас Гість
Головна | Реєстрація | Вхід
Вхід на сайт
Пошук
Кулінарний форум
.
Міні-чат
Календар
«  Квітень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Категорії розділу
Рецепти Ірини (адміна) [2062]
провірені мною рецепти
Рецепти наших користувачів [55]

Copyright MyCorp © 2024