В гості до Ірини
 
Головна » 2010 » Квітень » 08

Чахохбілі з курки


1 курка (1-1,25 кг),
 4-5 цибулин,
1 стак вареної квасолі 
500 г помідорів, (у мене консервовані)
25 г вершкового масла,
 1,5 ч. ложки червоного перцю,
1 ч. ложка хмелі-сунелі,
 1 ч. ложка насіння коріандру,
 1 ч. ложка  шафрану
 

Шматки курки скласти в каструлю і тушкувати під закритою кришкою. Коли м’ясо виділить сік, злити його в окремий посуд, а птаха продовжувати тушкувати разом з нашаткованим цибулею, додавши масло і часто помішуючи, щоб страва не підгоріла.

Готову курку залити соком, який виділився при тушінні, додати попередньо відварену квасолю, тушковані і протерті через друшляк помідори. У середині гасіння влити, якщо буде потрібно, трохи води, в якій варилася квасоля. У самому кінці покласти пряну зелень, червоний мелений перець, хмелі-сунелі, насіння коріандру, шафран, досолити.
Мої коментарії.Рецепт розрахований на густу страву,я б швидше сказала що це друга страва.Але вже після свят так хочеться рідкого,тому у чахохбілі додала більше рідини і страва вийшла рідка,як перше.Дуже смачно.Спробуйте собі таке приготувати.
 

Детальніше  Четвер | 11:29 |  Коментарів: (0)
Вівторок, 08/10/2024, 02:57
Вітаю Вас Гість
Головна | Реєстрація | Вхід
Вхід на сайт
Пошук
Кулінарний форум
.
Міні-чат
Календар
«  Квітень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Категорії розділу
Рецепти Ірини (адміна) [2062]
провірені мною рецепти
Рецепти наших користувачів [55]

Copyright MyCorp © 2024