Кількість філе, залежить від кількості порцій
Я взяла 3 великих філе і розрізала так що отримала 6 шт
Начинка:
1свіжий помідор
1 маринов.перець
150гр копченої ковбаси(можна шинку,ковбаски,сосіски)
100гр жарених печериць
50гр твердого сиру
тут поле фантазії не обмежене.Думаю для начинки можна використовувати все що сподобається для вживання.
Кожне філе відбити, тонко, але залишивши серединку не чіпати, приправити спеціями.
У форми для маффін, в моєму випадку це металічні формочки для кексів, викласти філе так, щоб невідбита частина виявилася на дні.Дно я застеляла ,але як виявилося,достатньо було лише добре змазати маслом
Всі продукти для начинки порізати довільними кубіками і викласти на філе.Зверху покласти кусочок вершкового масла.
Загорнути і зверху притрусити тертим сиром.