яловичий фарш(я додала трохи свинячого) - 200г
сир напівтвердий - 100г
яйце - 1 шт.
мелені сухарі - 50г
цибулина - 1 шт.
червоне сухе вино - 1 ст.
Фарш перемішати з меленими сухарями і сирим яйцем.
На дошці розкласти шматок свинини і відбити його через шар харчової плівки.
Поверх м'яса розкласти рівним шаром фарш, а потім натерти сир.
М'ясо згорнути рулетом і заколоти дерев'яними зубочистками або зв'язати нитками.
У сотейнику розігріти оливкове масло і підрум'янити рулет з усіх боків.
Цибулю нарізати кільцями і додати до м'яса.
Полити м'ясо вином і дати йому випаруватися, рулет час від часу повертати.