В гості до Ірини
 
Головна » 2010 » Квітень » 21

Паштет з індичої печінки

100гр шпондера
800гр індичої печінки
2 цибулини
1 велика морква
1 стакан білого вина
сіль,перець
100гр масла
100гр вершкового сиру(плавлений)

Шпондер нарізаємо кубіками і жаримо на сухій пательні до повного прожарювання.На цьому жирі що утворився жаримо помиту і приготовлено попередньо печінку.Додаємо терту моркву і жарену цибулю.Все тушимо 15 хв,помішуючи.Далі вливаємо вино і ще тушимо 15 хв але з відкритою кришкою,щоб вино трохи викіпіло.

Коли все остине пропускаємо через мясорубку.Викладаємо паштет на харчову плівку ,намазуємо сумішю розмякшеного масла з вершковим сиром і зкручуємо рулетом.Ставимо в холод застигати.Я ставила на ніч,а зранку гарно присмакувало з булочкою.

Мої коментарії.У мене на фото дуже мало сиру бо в хаті не знайшлося а в магазин було не охота йти.Одну частину паштету я зробила просто без сиру і масла.Можна нарізати як нарізку на стіл,але у мене більше люблять намазувати на хліб і робити канапки.Смачно,попробуйте і ви!


Детальніше  Середа | 11:50 |  Коментарів: (4)
Субота, 21/12/2024, 14:38
Вітаю Вас Гість
Головна | Реєстрація | Вхід
Вхід на сайт
Пошук
Кулінарний форум
.
Міні-чат
Календар
«  Квітень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
Статистика

Онлайн всього: 4
Гостей: 4
Користувачів: 0
Категорії розділу
Рецепти Ірини (адміна) [2062]
провірені мною рецепти
Рецепти наших користувачів [55]

Copyright MyCorp © 2024