800гр індичої печінки
2 цибулини
1 велика морква
1 стакан білого вина
сіль,перець
100гр масла
100гр вершкового сиру(плавлений)
Шпондер нарізаємо кубіками і жаримо на сухій пательні до повного прожарювання.На цьому жирі що утворився жаримо помиту і приготовлено попередньо печінку.Додаємо терту моркву і жарену цибулю.Все тушимо 15 хв,помішуючи.Далі вливаємо вино і ще тушимо 15 хв але з відкритою кришкою,щоб вино трохи викіпіло.
Коли все остине пропускаємо через мясорубку.Викладаємо паштет на харчову плівку ,намазуємо сумішю розмякшеного масла з вершковим сиром і зкручуємо рулетом.Ставимо в холод застигати.Я ставила на ніч,а зранку гарно присмакувало з булочкою.
Мої коментарії.У мене на фото дуже мало сиру бо в хаті не знайшлося а в магазин було не охота йти.Одну частину паштету я зробила просто без сиру і масла.Можна нарізати як нарізку на стіл,але у мене більше люблять намазувати на хліб і робити канапки.Смачно,попробуйте і ви!