В гості до Ірини
 
Головна » 2010 » Квітень » 12

Домашній шпондерок

Продукти для варки:
свинна грудинка-1.5-2кг
сіль 3ст л
перець горошком 6-7шт
лавровий листок-3шт
цибулева скорлупа
***

3-4зубця часнику
перець мелений(трохи білого і чорного)

Такий шпондерок готувала ще колись моя бабуся.Рецепт у нас давно і гарно прижився у нашій сім"ї.
Всі продукти скласти у кастрюлю,залити холодною водою,так щоб вся грудинка була покрита водою і дати закипіти.Проварити 15 хв.
Потім закутати все разом з каструлею у щось тепле(в покривало,одіяло) і хай воно там охолоджується 6-8год.
Далі дістати з росолу,протерти паперовими салфетками,натерти меленим перцем,вичавленим часником.Загорнути у марлю і покласти в морозилку на кілька годин.
А далі можна вживати з чим завгодно,з гірчицею,з хроном з аджікою.Смачного!!!!


Детальніше  Понеділок | 10:36 |  Коментарів: (6)
Понеділок, 30/12/2024, 17:29
Вітаю Вас Гість
Головна | Реєстрація | Вхід
Вхід на сайт
Пошук
Кулінарний форум
.
Міні-чат
Календар
«  Квітень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
Статистика

Онлайн всього: 3
Гостей: 3
Користувачів: 0
Категорії розділу
Рецепти Ірини (адміна) [2062]
провірені мною рецепти
Рецепти наших користувачів [55]

Copyright MyCorp © 2024