Для фаршу: 500-600 г курячого філе 2-3 шматочки булки, розмоченої в молоці, 1 цибулина для соковитості за бажанням 1 яйце Сіль, перець, приправа для курки на смак, 1 ст л гірчиці
Куряче філе і цибулю і намочену і попередньо віджату суху булочку пропустити через м'ясорубку, додати яйце, сіль, спеції, за бажанням гірчицю і ретельно перемішати. Потім з фаршу зробити корж, на неї викласти начинку ,акуратно з'єднати краї і зформувати подовгасту зразу. Для запікання покласти зрази на лист, застелений фольгою чи папером для випічки ,запікати 30-40 хвилин А з начинками поле фантазії не обмежене.У мене начинка-замочений попередньо, чорнослив з різаними грецькими горіхами.
І другий варіант- тушена капуста. Можна-гриби,печінку,варені яйця зі зеленю,домашній сир з часничком і т.д.
|