Дуже довго ця закуска стояла у мене в черзі на випробування.Я все придивлялася до неї,а ось сьогодні рішила спробувати.Можу вам зі спокійною душею сказати-пробуйте собі таке приготовити,бо надзвичайно СМАЧНО!
10 перепелиних яєць(можна курячі) Для соусу:3 ст.л. соевого соуса 1 ст.л. цукру сік 1/2 лимона 1 зубець часнику
чорний перец, чуть солі 2 великих цибулини 30гр твердого сиру
Яйця зварити на твердо, почистити і пожарити цілими з обох сторін до румяної шкоринки.Це дуже швидко робиться.Потім викласти на паперову салфетку для видалення лишнього жиру.Якщо використовуєте курячі яйця то розріжте їх на четвертинки,якщо перепелині то на половинки. Соус: в каструльці змішати всі продукти(крім часнику) для соусу і дати закипіти. Цибулини нарізати соломкою і пожарити на олії.. Викладені яйця добре полити соусом,посипати дрібно нарізаним часником,зверху викласти жарену цибулю і на верх потерти твердого сиру.
Закуска цікава і смачна.Жарені варені яйця міняються у смаку.А з пікантним соусом стануть роздинкою на вашому столі.Більше смакують охолодженими,хоча їх можна подавати і як гарячу закуску.Смачного!!!
|