для тіста: 400 гр.борошна 4 ст.л.темного какао 250 гр.масла або маргарини 100 гр.цукру
начинка: 500 гр.хорошого сиру(я брала сиркову масу) 4 яйця 150 гр.цукру 1 гр.ванілі 1 пакет пудингу(я замінила пакетом заварного крему з лимонним смаком) 400 гр.мороженої або у власному соку вишні (я замінила мороженими порічками) 1.5 ст.л. крохмалю 100 гр.сметани 2 ст.л. порізаного лісового горіха роз'ємна форма 26 см.в діаметрі змащена маслом
Борошно,масло,цукор і какао розтерти руками в крихту. Збити яйця з цукром до білої піни,додати сметану.ваніль,пудинг і сир та перемішати.Більшу половину крихти вистелити у форму. Попередньо розморожену вишню змішати з крохмалем і висипати на крихти.Посипати горіхами, вилити начинку і обережно посипати верх крихтою,що залишилася(я потерла на терці). Випікати в духовці при 180 попередньо прогрітій ,десь близько години.Виключити духовку і дати можливість сирнику охолонути в духовці.
Рецепт з польського блогу.Я зробила з невеличкими змінами,все що у душках.
|