Торт "Сирний"-Це чудове поєднання ароматного бісквіту та низькокалорійного крему з сирним смаком. У сирний торт можна додати будь-які фрукти і ягоди.Торт дієтичний,ніжний та легкий.
Бисквіт:
яїця-5 шт.
цукор-1 ст
мука-200 гр.
ваніль на кінчику ножа
Крем:
Сир обезжир.-250гр.
Вершки 33%-0,5л
Цукрова пудра-150 гр.
желатин-20 гр.
вода1/2ст.
Малина-300-400гр.
Залийте желатин водою, для набрякання. Набряклий желатин розпустіть на водяній лазні, що б остигнув до часу приготування крему.
Приготуйте бісквіт, яйця і цукор збийте до пишного, повітряного стану, об'єм повинен збільшитися в кілька раз. Потім, обережно введіть муку, замішуючи в один бік і від низу до верху, додайте ваніль. Вилийте тісто у форму, випікайте бісквіт при температурі 170 гр. Готовий, охолоджений бісквіт розрізайте на три коржі, причому один корж зробіть тоншим це буде денце.
Поки остиває бісквіт, готуємо крем.
Розітріть сир, що б зменшити фракцію крупинок і збийте з цукровою пудрою. У добре розтертий сир додайте тонкою цівкою вершки, не припиняючи збивати.
Коли сирна суміш збільшиться в об'ємі, стане однорідною і пишною, не припиняючи збивати, акуратно помалу вводите розведений желатин. Застелите форму харчовою плівкою, на дно рівним шаром розкладайте тоненько врізаний бисквіт та частину малини, зверху трохи крему, зверху шматочки бісквіта. На бісквіт- малину,крем і так повторюйте, поки не закінчиться бісквіт і крем.
Останній шар має бути крем, на який покладете денце. У міру укладання бісквіта, прагніть акуратно ущільнювати бісквіти. Поставте торт в морозилку на 30 хв, потім в холодильник на 1-2години
Якщо готуєте торт під мастику то окремо ще треба зробити масляний крем і гарно рівненько обмазати перевернутий застиглий торт і обтягнути мастикою.
|