Куряче філе-2грудки Гриби (шампіньйони) - 50 г Яйце куряче - 3 шт Цибуля ріпчаста - 0,5 шт Борошно пшеничне - 30 г Сухарі панірувальні Олія Шпінат(у мене морожений)1-2 бруски Сіль Перець чорний (мелений)
Спочатку готуємо омлет. Обсмажуємо цибулю та гриби.Збиваємо яйця, додаємо шпінат, борошно,гриби з цибулею, перемішуємо, виливаємо на пательню і обсмажуємо з двох сторін омлет.
Куряче філе нарізаємо подовгувастими пластинами і добре відбиваємо його з двох сторін. Солимо й перчимо до смаку.Зверху викладаємо омлет і звертаємо щільним рулетом.
З допомогою зубочисток зкріпити рулети.Паніруємо його в борошні, яйці, сухарях.Обсмажуємо у пательні 15-20 хв під закритою кришкою на повільному вогні з обох сторін.
Охолоджені рулетики нарізаємо на двоє і прикрашаємо на тарілці.Смакує як холодні та і гарячі.Смачного!
Їдея взята зі сайту bonappetit.
|